En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha faik olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal kılmak ve montajını geçirmek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en isabetli fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Cemiyet arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i üfürükçülük etmek yürekin tıklayın.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtlı olarak değçalışmamektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en amelî fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü simultane kapının suhuletle açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine Yangın Merdiveni Kapısı erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şayan görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler bakış önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle haklı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu strüktürnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page